A memory with a click of love

Hoe ziet een fotoshoot met mij er uit, want deze fotos maken we samen. Dit kan bij jou op stal, een mooie rijbaan in de buurt of op een mooie locatie zoals het bos of strand. Dit mag jij helemaal zelf bepalen, ook wat voor foto’s je wilt. Wil jij mooie foto’s onder het zadel, foto’s van je paard alleen en/of samen met je paard. Dit is helemaal aan jou. Wat ik belangrijk vind is dat jij en je paard je op je gemak voelen. Ik neem ruim de tijd voor jullie. Ik geef duidelijke aansturing tijdens de fotoshoot met als resultaat dat jullie shinen op de foto’s. We zijn ongeveer 1 á 2 uur bezig met fotograferen waarin we verschillende settings gebruiken.

 

Als voorbereiding voor de fotoshoot was je je paard de dag van te voren, eventueel toiletteer je je paard, zorg dat het tuig mooi schoon is, zodat jullie kunnen shinen op de foto’s.  Kies ook alvast je kleding uit die je aan wilt op de foto. Het beste kun je geen felle kleuren of drukke printjes aantrekken. Dit kan erg afleidend werken op de foto. Wil je verschillende setjes aan op de foto’s, ook dat is mogelijk en kun je daar tussendoor de tijd voor nemen.

All inclusive

Bij mij krijg je het volledige pakket. Dit betekend dat je voor een vast bedrag alle foto's kunt laten maken die je graag wilt hebben. Verschillende setjes, meerdere paarden (van dezelfde eigenaar), dit is helemaal aan jou. Je krijgt standaard 10 foto's op hoge resolutie, deze mag je zelf uitkiezen uit jouw persoonlijke uitzoekgalerij. Extra foto's nabestellen is uiteraard mogelijk. 

 

€ 250,-

Een volledig pakket, dit houdt in dat je zelf je pakket kan samenstellen. Mooie foto’s onder het zadel, portret foto’s van je paard alleen en van jullie samen en/of black foto’s. Dit kan bij jou op stal of op een mooie locatie.

  • 10 foto’s op hoge resolutie met en zonder logo
  • Tijdsduur: onbeperkt (gemiddeld 1,5 á 2 uur)
  • Een onvergetelijke ervaring met je best friend

 

Inbegrepen bij dit pakket:

  • Uitgebreid advies voorafgaand aan de shoot.
  • Je persoonlijke fotogalerij waaruit je zelf je foto’s kunt uitkiezen
  • Je ontvangt een voorproefje op dezelfde dag
  • Levering van de foto’s binnen 10 werkdagen
  • Je foto’s worden uitgebreid bewerkt in Photoshop en Lightroom
  • Foto’s bijbestellen is mogelijk voor €15,- per foto
  • Nazorgpakket met alle informatie over het bewaren en gebruiken van de foto’s

 

Je kan je fotoreportage een extra touch geven met 2 reels! Vooraf nemen we dan uitgebreid de mogelijkheden en jouw wensen door. 

Meerprijs Reels

€80,- 

* Prijzen zijn excl. reiskosten. Reiskosten t/m 25km inbegrepen. Daarna wordt er €0.25 pkm gerekend vanaf postcode 6824.